Best doctors – zdravljenje v tujini
September 12, 2016 No Comments Osebne finance admin

Zagotovite si zdravstveno oskrbo pri najboljših specialistih na svetu. Best Doctors je vodilni svetovni ponudnik znanja s področja medicine s sedežem v Bostonu. Je neodvisna mednarodna organizacija, ki v strokovnih krogih slovi kot najboljša zdravstvena oskrba na svetu.
Kaj omogoča zdravstvena oskrba Best Doctors:

dostop do zdravljenja pri najboljših zdravnikih in ustanovah v tujini (več kot 50.000 zdravnikov – specialistov po celem svetu, v 30 državah sveta)
pridobitev drugega zdravniškega mnenja v primeru bolezni ali poškodbe
kritje stroškov povezanih z zdravljenjem (prevoz, nastanitev, zdravljenje, zdravila, spremljevalec ipd.)
visoka zavarovalna kritja do višine 1.000.000 EUR
100 EUR bolnišničnega nadomestila dnevno v primeru hospitalizacije v tujini zaradi zdravljenja
kratke čakalne vrste
nizka mesečna članarina
Kako deluje BEST DOCTORS?

Ob hujši bolezni (npr. rak, hujše srčno obolenje, operacije znotraj lobanje ipd.) vam pripada zdravljenje v najboljših ustanovah na svetu. Te zajemajo tudi vodilne ameriške klinike kot so University of Texas MD Anderson Cancer Center (vodilna onkološka klinika v Ameriki), Cleveland Clinic (vodilna na področju kardioloških in srčnih operacij), Johns Hopkins Hospital (najboljša ustanova za nevrološke posege), ipd.

Priznani strokovnjaki preverijo diagnozo, in predlagajo načrt zdravljenja. Z mesečno članarino so pokriti vsi stroški in storitve, vključno z operacijami in drugimi zdravstvenimi postopki. Ob zdravljenju v tujini pacient pridobi tudi spremljevalca, ki ureja vse potrebne postopke, zato ni potrebno znati jezika države, v kateri se bo pacient zdravil. Zdravljenje se lahko začne že po treh tednih ali enem mesecu od prijave bolezni.
Varnost družine

Zaščita kredita

Zaščita bolezni

Zdravljenje v tujini

Varčevanje za otroke

Pokojnine

Zaščita bolniških staležev

Zavarovanja

Plemenitenje premoženja

Delovna nezmožnost

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *