Ostale naložbe
September 12, 2016 No Comments Naložbe admin

naslovna

V današnjem času neomejene komunikacije s komerkoli, kjerkoli na svetu se je veliko spremenilo tudi na področju naložb oz. plemenitenja sredstev.

Možnosti naložb, ki jih imajo vlagatelji na voljo so namreč ogromne. Na trgu je res ogromna ponudba raznih finačnih instrumentov in rešitev oz. raznih možnosti za naložbe oz. potencialne zaslužke.

Vlagatelji imajo tako poleg naložb v npr. zavarovanja ali vzajemne sklade oz. delnice ter obveznice, ki naj bi bile klasične oblike naložb, seveda poleg bank in hranilnic, tudi možnosti, da denar vložijo v:
plemenite kovine, kot sta npr. zlato in srebro
trgovanje z valutami
surovine
nepremičnine
sklade zasebnega kapitala
kripto-valute
in še bi lahko naštevali
V vsakem primeru ne glede na to, v katero obliko naložbe boste vlagali svoj denar se vedno prej, če je le mogoče posvetujte s finančnim strokovnjakom oz. po najboljših močeh sami preverite vse prednosti in slabosti morebitne naložbe. Vedno je priporočljivo, da nalagamo sredstva v valuti, v kateri služimo oz. je prisotna v našem okolju, saj se tako izognemo morebitnim valutnim tveganjem, ki lahko zelo vplivajo na vrednost naše naložbe. Prav tako je priporočljivo, da za naložbo stoji bodisi država, agencija ali regulator ter, da je naložba v okviru veljavnih zakonov in predpisov.

V Primus Kapitalu smo vam vedno za voljo za pogovor o vaših naložbah oz. različnih možnostih nalaganja vaših sredstev. Skupaj z vami najdemo za vas in vaše potrebe ter želje najbolj primerno, donosno in varno naložbo.

Zaupajte nam svoje naložbene želje in cilje. S pravim naložbenim nasvetom smo tu za vas.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *